Hasizom regenerálás – LoveYourBelly

Szétnyílt hasizom

A hasizom regenerálás fontossága: a hasfalat középen egy vastag, függőlegesen végigfutó tömöttrostos kötőszövet, a line alba zárja. Ennek a szövetnek nagy a szakítószilárdsága, de vannak olyan élethelyzetek, mint például a várandosság, melynek következtében a linea alba már nem tudja visszanyerni az eredeti szélességét ,vastagságát és az egyenes hasizmok oldalra csúszva maradnak , így egy rés keletkezik a hasfal közepén. A hasizomok közötti rés akár 4-5 ujjnyi is lehet. A szétnyílt hasizom először esztétikai problémaként jelenik meg. Amennyiben nem kezdünk el a problémával foglalkozni, komoly egészségügyi gondokra számíthatunk a jövőben.

A szétnyílt hasizom (rectus diasatasis) komoly gondokat okozhat, minden második édesanyát érint, de nem kell megijdeni, mert a speciális megfelelő tornával már eredményesen kezelhető és elkerülhető a műtéti beavatkozás.

A LoveYourBelly technika a szétnyílt hasizom összezárására, rehabilitálására lett kidolgozva. A módszer a pilates és jóga alapjaira épül. A gyakorlatok rendszeres végzése már néhány hét múlva látványos eredményt hozhat. A siker érdekében azonban szükség van a töretlen kitartásodra és elszántságodra!

  Hasizom regeneráló tanfolyam

  A tanfolyam egy alkalmas, létszámtól függően 2,5-3 órás. A tréninget a hasvizsgálatával kezdjük, majd beszélünk a szétnyílt hasizomról, tüneteiről, prevenciójáról, hasizmok munkájáról. Megtudhatjátok, hogy milyen gyakorlatokat végezhettek ,ha sérült a hasizmod. Beszélünk  a megfelelő táplálkozásról,helyes testtartásról.

  Megtanuljátok a legjobb,leghatékonyabb gyakorlatokat ,melyeket otthon is magabiztosan végezhettek. Ezután bekerülsz zárt facebook csoportunkba, ahol felmerülő kérdéseidet felteheted,segítjük és motiváljuk egymást. A személyre szabott gyakorlatok rendszeres végzése már néhány hét után látványos eredményt hoz.

  A tanfolyam elvégzése után folyamatos gyakorlásra, utógondozásra van lehetőség személyesen ,online óra és csoportos gyakorló óra keretein belül is.

  A technika elsősorban a szétnyílt hasizommal küzdők számára jött létre,de számos olyan probléma van,amelyre a LoveYourBelly tökéletes megoldás lehet.

  Kinek ajánljuk a LoveYourBelly-t?

   

  • várandosság előtt és után
  • ha babát vársz
  • szép, feszes hasat szeretnél, karcsúbb derekat
  • állandósult hát-derékfájás, tartásproblémák
  • ha szeretnéd a nőgyógyászati és mozgásszervi gondokat megelőzni, amelyeket a renyhe hasizmok okoznak
  • köldök, hasfali vagy gerinc sérved van
  • hasi vagy gerinc műtét utáni rehabilitáció
  • mindenhonnan fogysz, de a hasad mégis kidomborodik
  • hatásos, kemény erősítő gyakorlatokat szeretnél tanulni
  • nincs lehetőséged csoportos órákra járni, edzőterembe, a tanfolyamon komplett gyakorlatsort tanulhatsz meg, amit otthon is végezhetsz.

  Hasizom regeneráló LoveYourBelly óra időpontok és jelentkezés

  2020 augusztus

  hét ked sze csü pén szo vas
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  31

  Hasizom regeneráló LoveYourBelly óra időpontok és jelentkezés

  2020 augusztus

  hét ked sze csü pén szo vas
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  31